Contemporània@ 2002
Plataforma de projectes CS

13 de desembre 2002

12 de gener 2003

Projecte comissariat per Juan de Nieves
Des de la creació del centre, l’Espai d’art contemporani de Castelló ha organitzat el projecte Contemporàni@ , esdeveniment anual que ha estat consagrat a la reflexió i anàlisi d’aquells aspectes artístics i culturals que, d’una manera o una altra, contribueixen a modelar la realitat social, política i cultural de Castelló. En la seua quarta edició, l’EACC va voler fer un pas més enllà en el seu concepte i tractar d’oferir una proposta que no es limités únicament al format expositiu que hi havia estat predominant.

D’aquesta manera, Contemporàni@ 2002 va ser pensada per a donar cabuda a un altre tipus de propostes culturals, el dinamisme i sentit participatiu de les quals té com a objectiu reubicar la institució museística a un lloc més actiu i vital i, sobretot, fer que s’implique plenament en el teixit urbà local.

Al llarg dels mesos de desembre i gener, es van organitzar tallers, sessions de dj’s i concerts de música, així com projeccions de pel·lícules, exposicions i cursos de diversa natura que van fer de l’EACC una verdadera plataforma participativa de projectes.

Participants
Xavier Arenós + Escola Superior de Disseny, Marta Calvo, Monserrat Cortadellas, José Manuel García Izquierdo (JMGI), Josep Maria Martín + Escola de Disseny + General Cut, Joaquina Moragrega, José Morraja, Héctor Sos, Susi.a, Chuk Young Choe

DJ’s
Cop, Carles Lloréns, Francesc, Freddy, Au, Shangri-La, I Star Generation, Iron Cat.