« Espaicinema / 2016

— CHCE SIE ZYZ(Life Feels Good)

15/17

CHCE SIĘ ŹYĆ (Life Feels Good)

Direcció: Maciej Pieprzyca / Guió: Maciej Pieprzyca / Fotografia: Pawel Dyllus / Nac.: Polònia / Any: 2013. Color 100 min. (VOSE)

Repartiment: Dawid Ogrodnik, Kami Tkacz, Dorota Kolak, Arkadiusz Jakubik, Katarzyna Zawadzka i Anna Nehrebecka.

Tota la vida, Mateusz ha sentit que era un vegetal. Patix paràlisi cerebral des del seu naixement i no pot parlar, els metges opinen que és mentalment discapacitat. Els pares tenen l’esperança que puga entendre, però els especialistes es neguen a creure que és un ser intel·ligent i suggerixen que l’internen en una residència, inclús algun arriba a comparar-lo amb el seu gos. Mateusz pensa i sent com qualsevol altra persona. La seua missió de cada dia és intentar fer-se entendre; una oportunitat més per a provar que estan equivocats.
Basat en una història real, Life feels good és un testimoni increïble de la resistència de l’esperit humà. Amb el pas dels anys el suport de la  família comença a disminuir, Mateusz no renuncia a l’esperança que un dia per fi serà escoltat. Life feels good és una commovedora història de perseverança que posa en relleu la importància de la comunicació humana i el triomf de l’esperança enfront de l’adversitat.

Ciclo Dancing in the dark side: Cada dia una pelicula diferent
Dimarts i Dijous 20.00 h

DANCING IN THE DARK SIDE