« Espaicinema / 2017

— LOS OBJETOS AMOROSOS

03/08/2017

LOS OBJETOS AMOROSOS

Direcció i guió: Adrián Silvestre
Fotografia: Lucca Lardieri
Repartiment: Laura Rojas Godoy, Nicole Costa, Aurora Silva, Marco Bomba
Espanya /Itàlia, 2016
Color 115 min VO

Adrián Silvestre explora els límits entre la realitat i la ficció, posant en escena actrius i actors professionals junt amb persones reals. Assumeix la pràctica artística de l’anàlisi de l’experiència quotidiana. Els seus films solen anar precedits d’un procés de col·laboració estreta amb comunitats específiques. Els seus processos de treball són participatius, i generen un diàleg, implementen la perspectiva de gènere i fomenten l’apoderament dels participants.
Luz migra a Itàlia, en busca d’un futur millor. A Colòmbia ha deixat el fill de dos anys, a càrrec de la seua família. Però el seu somni europeu comença a truncar-se en protagonitzar una sèrie d’infortunis. Luz assumeix el nou estatus social i comença des de zero, treballant en el sector de la neteja. Fins que, inesperadament, coneix Fran, una persona que trenca tots els seus esquemes. Luz i Fran decideixen ser ames de les seues pròpies vides, amb el món per davant, i Roma als peus.
Los objetos amorosos, òpera prima de A. Silvestre que, als 35 anys, sedueix per complet. Un tren que arriba però que para fora de l’enquadrament. El títol incita a pensar immediatament en l’obra del filòsof Eric Fromm, L’art d’estimar. La sorpresa de l’any que será una confirmación segura en el futur.

Després de la projecció tindrà lloc un col·loqui amb Adrián Silvestre, realitzador de la pel·lícula.

Ciclo Dancing in the dark side: Cada dia una pelicula diferent
Dimarts i Dijous 20.00 h

DANCING IN THE DARK SIDE