« Espaididàctic / 2016

— Antoni Abad blind.wiki.wiki Un taller col·laboratiu de publicació mòbil en la web.

Del 4 al 8 d’abril

Antoni Abad

blind.wiki.wiki
Un taller col·laboratiu de publicació mòbil en la web.

El taller blind.wiki està concebut per a participants amb diversitat visual, que utilitzen telèfons mòbils amb l’objectiu d’experimentar el procés de gestació d’un grup de comunicació mitjançant gravacions d’àudio geolocalitzades en la web.

En reunions diàries es proposen, debaten i decideixen els temes que es tractaran, organitzant les transmissions mòbils en funció del consens a què el grup haja aconseguit arribar. La folksonomia i la geolocalització són part intrínseca de l’experiència, generant una cartografia pública digital que prima la veu col·lectiva del grup sobre l’expressió individual.

S’organitzaran excursions de mapatge en grup en els carrers, on els participants registraran gravacions d’àudio geolocalitzadae, que es publiquen automàticament en la web del projecte per mitjà de l’aplicació per a telèfons mòbils blind.wiki.

El mapa sonor resultant de l’experiència, serà accessible tant des dels telèfons mòbils mitjançant l’app blind.wiki, com en la web del taller.

Són també benvinguts al taller els acompanyants que els participants desitgen invitar, així com qualsevol persona interessada en els processos participatius com a espais virtuals de creació col·lectiva.

Horari: de les 16.00 h a les 20.00 h

Mode d’inscripció: A través de l’adreça electrònica actividades@eacc.es

Fi de la inscripció: divendres 01 d’abril

Places limitades: Fins a cobrir aforament