« Espaididàctic / 2008

— Taller d’artista

Del 4 al 8 de febrer
A càrrec d’Esther Ferrer
De dillums a divendres, de 16.00 a 20.00 h

El taller serà eminentment pràctic. Té com a objectiu que tots i cadascun dels participants realitzen accions que seran després analitzades i discutides amb tota llibertat. La performance no s’ensenya, es practica, i d’aquesta pràctica sorgirà la disciplina i la teoria que cadascú desplegarà d’acord amb els seus desitjos i personalitat.

Este taller està dirigit a persones provinents de diverses disciplines: estudiants d’art, de teatre, de dansa, músics i fins i tot de professions diverses no necessàriament vinculades amb l’art.

Esther Ferrer és coneguda per les seues performances, que realitza individualment o formant part del grup ZAJ (dissolt en 1996).

A principis dels anys 6O va crear, juntament amb el pintor José Antonio Sistiaga, el primer Taller de Lliure Expressió (germen de moltes altres activitats paral·leles, entre elles una escola experimental a Elorrio, Biscaia).

A partir de mitjans dels anys 7O, reprèn l’activitat plàstica amb fotografies treballades, instal·lacions, quadres basats en la sèrie de nombres primers, objectes etc.

En la seua llarga carrera com a artista de performances, n’ha realitzat en un bon grapat de festivals, tant a Espanya com a l’estranger (Alemanya, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, França, Dinamarca, Noruega, Anglaterra, Holanda, Polònia, Eslovàquia, la República Txeca, Hongria, Bulgària, els Estats Units, el Canadà, Mèxico, Cuba, el Brasil, Tailàndia, el Japó, Corea, etc.).

Ha exposat el seu treball en diferents galeries i museus, i en 1999 va ser un dels dos artistes que van representar España en la Biennal de Venècia.

INSCRIPCIÓ
Fi de l’inscripcio: 1 de febrer o quan es cobrisquesn les places
Places:
limitades a 15 persones
Requisits: dades personals (nom i cognoms, un telèfon i una adreça electrònica de contacte), una breu explicació dels motius per a participar en el taller i un currículum
Preu: 30 €
Forma de pagament: a la recepció de l’EACC