« Espaididàctic / 2006

— Taller de cinema

Del 11 al 15 de desembre
A càrrec de Marc Recha
De dilluns a divendes, de 11.00 a 14.00 h (projeccions) i de 16.00 a 19.00 h (taller)

Marc Recha (l’Hospitalet de Llobregat, 1970) ha treballat com a guionista, realitzat espots publicitaris per a televisió i produït curtmetratges. Puntual col·laborador en diverses revistes de cine i en altres mitjans de comunicació com La Vanguardia, Vilaweb o LaMarxa. Ha dut a terme cursos sobre producció i direcció en diferents escoles especialitzades. En l’actualitat imparteix un taller de guió en la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

En la seua filmografía destaquen els curtmetratges És tard (1994), L’escampavies (1997) i els llargmetratges El cielo sube (1991), L´arbre de les cireres (1998), Pau i el seu germà (2001), Les mans buides (2003) o Dies d’agost (2006). Considerat un dels cineastes més personals de la seua generació, cadascuna de les seues pel·lícules es converteix en una experiència cinematogràfica on la realitat i la ficció s’entreteixeixen dotant-se d’un temps propi i d’uns personatges únics.

Al llarg del taller i partint del seu propi treball, Recha analitzarà diversos aspectes relacionats amb la direcció cinematogràfica.

INSCRIPCIÓ
Fi d l’inscripció: 2 de desembre o quan es cobrisquen les places
Places: limitades a 20 persones
Requisits: dades personals (nom i cognoms més un número de contacte) i una breu explicació dels objectius que el duen a participar al taller
Preu: 30 €
Forma de pagament: a la recepció de l’EACC