« Espaididàctic / 2007

— Taller en tres entregas

Del 16 al 20 d’abril
A càrrec d’Isidoro Valcárcel Medina
De dilluns a divendres, de 16.30 a 20.30 h

La no-existència de límits temàtics i argumentals en l’art amplia les possibilitats del llenguatge artístic mateix. Esta premissa, aparentment simple, suposa per a Isidoro Valcárcel Medina un punt de partida a l’hora d’indagar en aquells preceptes relacionats amb la creació.

Durant el primer taller i el segon les propostes de Valcárcel Medina van animar els participants a buscar noves maneres de canalitzar l’activitat creativa.

En este tercer i darrer lliurament l’artista seguirà proposant als assistents temes, reflexions i activitats que permeten el qüestionament de conceptes artístics prèviament establits.

Igual que en les edicions anteriors, el taller és obert a tota mena de persones, independentment de la seua relació amb el món artístic. Durant les seues sessions l’intercanvi d’opinions i coneixements es canalitzarà a través d’una sèrie d’activitats pràctiques que els assistents desenvoluparan al llarg del taller.

INSCRIPCIÓ
Fi de l’inscripció:2 de novembre o quan es cobrisquen les places
Places: limitades a 20 persones
Requisits: dades personals (nom i cognoms, un telèfon i una adreça electrònica de contacte), una breu explicació dels motius per a participar en el taller i un currículum
Preu: 30 €
Forma de pagament: a la recepció de l’EACC