« Espaididàctic / 2009

— Taller Experimental de Dança

A càrrec de La Coja Dansa

21 de gener, 3 de febrer i 25 de març
Dirigit a estudiants de secundària

23 d’abril, 7 de maig i 4 de juny
Dirigit a grups escolars

El Espai d’art contemporani de Castelló va iniciar el dimecres 21 de gener un Taller Experimental impartit per la companyia de Dansa Contemporània La Coja Dansa.

El taller està organitzat en dos períodes trimestrals i cada sessió té una duració de dos hores (d’11.00 a 13.00 h). Durant el primer trimestre de l’any (21 de gener, 3 de febrer i 25 de març), l’activitat es dirigix a grups d’estudiants de secundària. Durant el segon trimestre (23 d’abril, 7 de maig i 4 de juny), el taller està dirigit a grups escolars.

L’activitat com tal s’endinsa en el coneixement del moviment del cos com a ferramenta d’expressió artística. El Taller pretén aproximar a l’alumne a la dansa i a l’audiovisual a través d’activitats que posen l’accent en allò lúdic, sense oblidar la funció pedagògica i a través de les quals l’alumne podrà explorar la seua consciència corporal, espacial, temporal i musical. Durant les diferents sessions, es desenvoluparan capacitats de comunicació i expressió de llenguatges no verbales, que no són habituals dins la formació escolar.

La Coja Dansa és una companyia de Dansa Contemporània nascuda a Altea l’any 2000. Està formada per alumnes del Títol Superior de Dansa Contemporània i de Belles Arts de la Facultat de les Arts d’Altea. La Coixa s’interessa per la recerca de noves dramatúrgies per a la dansa i l’ús de l’audiovisual com a element coreogràfic, és en este camp en què estan especialitzats.