« Espaididàctic / 2006

— Taller LLum

Del 13 al 17 de març
Impartit per Antoni Miralda en col·laboració amb Alicia Ríos
De dilluns a divendres, de 16.00 a 20.00 h

Després del taller monument, que es va realitzar en gener, l’Espai d’art contemporani de Castelló organitza este taller llum, que constitueix el segon d’una sèrie de tres, al qual en seguirà un altre amb la temàtica de gastronomia, i que Miralda impartirà a l’EACC al llarg de 2006. En estos tallers es portarà a terme una investigació preliminar sobre el tema de la festa, circumscrita a l’àmbit de la ciutat de Castelló, i que té en les celebracions de la Magdalena el seu màxim exponent.

A partir de les pautes fixades per l’artista durant el transcurs d’estos tallers, i de l’estudi i l’anàlisi de les temàtiques abordades en col·laboració amb els grups de treball que conformaran cada taller, es pretén establir les bases per a la celebració d’un projecte/esdeveniment que l’artista durà a terme a l’EACC i a la ciutat de Castelló al 2007.

Este taller està dirigit a qui tinga una trajectòria i un interès inscrit en àrees de producció artística, mitjans de comunicació, humanitats, antropologia, sociologia, arquitectura, urbanisme, cinema, acció ciutadana…

INSCRIPCIÓ
Fin de l’inscripció:  5 de març,  en la recepció de l’EACC o per correu postal
Places: limitades a 20 persones. Es realitzarà un procés de selecció previ a la matrícula
Requisits: full de sol·licitud emplenat, CV i/o una breu explicació dels objectius que et duguen a participar al taller
Preu: 30 €. Alumnes Universitat Jaume I: 20 €
Forme de pagament: en la recepció de l’EACC, de dimarts a divendres de 10.00 a 20.00 h

Projecte