« Espaididàctic / 2014

— Dia dels projectes autogestionats i primer mercat de moneda social. Ecoxarxa de Castelló en el EACC

El proper 15 i 16 de març, dins del marc de l´exposició 7 000 000 000 milions, tindrà lloc el Dia dels projectes autogestionats i assemblearis, i el 1er Mercat de moneda social. Ecoxarxa de Castelló. Esta serie d´activitats han estat ideats i dinamitzats per diferents persones que pertanyen a col.lectius de Castelló. Els trets comuns d´aquests col.lectius son el tarannà assembleari i autogestionat de tots ells.

La jordana del dissabte tindrà una clara transversalitat a l´hora de plantejar qüestions al voltant de la naturalesa interpersonal del processos de treball com també de l´us de les noves tecnologies com a recurs de l´acció social. A partir de les 11.00 h es durà a terme la presentació de diferents projectes i col.lectius com també una taula rodona sota el títol: ¿què tenim en comú?, ¿Com podem embolicar-nos?. Al llarg de la vespra es desenvoluparan un seguit de tallers centrats en el camp assembleari i la tecnologia.

El diumenge, des de les 10.00 h., en la Plaça de l´Espai d´art contemporani de tindrà lloc el 1er Mercat de moneda social. Ecoxarxa de Castelló on tot hom qui vulga podrà intercanviar aliments i tota mena de bens, mitjançant la moneda social (ecos) o per canvi directe. Qualsevol pot portar les seves coses per bescanviarles amb altres: llibres, roba, electrodomèstics, mobles, artesania, productes del camp o fets sempre que es troben en condicions.