« Espaisonor / 2017

— Eli Gras + Mar Morey

ELI A TRAVÉS DEL ESPILL.
13.01.2017 / 20h / #EspaiSonor 

Eli Gras és una de les artistes i creadores interdiciplinàries més interessants de l´escena barcelonina. Des de fa més de dues dècades es troba en el centre d´una fervent activitat que la fa viatjar per tota Europa i agitar durant molts anys l´escena a Barcelona. Eli Gras és sobretot una incansable creadora, inventora d´instruments i artesana de la sonoritat, una verdadera exploradora de materials quotidians transformats i convertits en instruments.

Ja siga a través de la seua eclèctica, inabastable i fascinant obra com a músic o ja siga com a organitzadora de festivals com NoNoLogic o segells com L´Olla Express; Eli Gras demostra una hiperactivitat que fàcilment es traduïx en talent i entusiasme.

En aquesta ocasió ens visitarà juntament amb Mar Morey qui s´encarrega de l´aspecte visual. Morey és artista visual i fotògrafa, el seu treball explora replecs de la cultura visual i en particular, per a aquesta posada en escena desenrotlla tot un sistema visual en temps real que explora el referencial i el metareferencial en conjunció amb l´univers sonor d´Eli Gras i com a espill d´aquest.

 + info: http://www.eligras.com/  

_

Podcast Monográfico:

 

Imágenes (Wally Sanz):

____MGL8462 _____MGL8498 ___MGL8458 _____MGL8474 _____MGL8479