« Espaisonor / 2016

— MKM

MKM

11 de Novembre de 2016 / 20h / Entrada Lliure

_

Naus en flames més enllà d’Orió.

MKM és un dels projectes d’electrònica experimental més interessants del panorama valencià. Aquest duo sorgit en els confinis de la Vall d’Albaida exploren diversos racons de la música més propera al krautrock, l’electrònica còsmica, la psicodélia i les bandes sonores de ciència ficció. MKM és abans de res, sintetitzadors analògics, guitarres orbitants i seqüències electròniques per endinsar-se en el cosmos en un viatge sense tornada .

Després d’algunes actuacions en àmbits privats i publicar quasi una desena d’àlbums en la seua pròpia netlabel (Chien Noir records) comencen a traure el seu treball a la llum pública en escenaris com: La Clínica Mundana, La Llimera, L’institut Francès de València, La seu del PCE d’Alacant, Les edicions a València i Alacant del MIMAA (Mostra Internacional de Música i Audiovisuals Avançats) en 2012 dins de l’escena experimental i d’improvisació lliure.

Després d’aquest període, MKM comença a treballar d’una manera, diguem, més disciplinat entrant en una fase compositiva que culmina en l’àlbum “Ad Astra Per Aspera” editat pel segell valencià Verlag System en 2014 en format físic de lp de 12” rebent elogis de la crítica especialitzada tant dins del nostre territori (Mondo Sonoro, Rock de Lux…) com més enllà de les nostres fronteres (Freq, Permanent Records…) i presentant aquesta obra a Alacant, València, Alcoi, Barcelona, Murcia, Almeria…

Els seus concerts són una espècie d’akelarre sensorial que ens porta fins a una constel·lació en la qual s’entrelluquen centelleigs dels mítics Harmonia, Brian Eno, Robert Fripp i un llarg etcetera d’horitzons sonors i musicals.

Sens dubte una de les cites de l’any en la qual constatar l’excelència d’una formació tan bolcada en un estil, una estètica i una forma de fer que destil·la entusiasme i amor per la música, al nostre territori.

MKM son:

Lluís Forner.- Sintetitzadors Analògics i digitals, Màquina de cordes, Piano Elèctric.
Juan Ángel Gómez.- Guitarra, Guitarra Infinita, Bucles.

+ info: https://mkm3.bandcamp.com/

_

Concierto  íntegro:
  _

Podcast Monográfico:

_

Imágenes (Wally Sanz):

EACC_MKM_11 EACC_MKM_9 EACC_MKM_6 EACC_MKM_4 EACC_MKM_0