« Espaisonor / 2013

— Nit de l’Art — Loplop + Pleasant Dreams + No soy gente + La Exprimidora / Espanya

10 de maig
Plaça de l’EACC / 22.00 h

LOPLOP
Loplop s’inicia quan a mitjan 2011 Sara (cantant) decidix compartir amb Migue (guitarra) temes que fueron component al llarg de l’any 2010. Un any després s’incorporen al projecte Omar (bateria), Dèlia (baix) i Lisbeth (teclat). Han realitzat diverses presentacions a Castelló i València al costat de grups com El Hijo, Los Punsetes o Aaron Thomas.

PLEASANT DREAMS
Pleasant Dreams és d’eixos projectes de recorregut tranquil, sense sobresalts però que va calant. Amb el seu nou disc, Hacia los bosques del sur, demostren una tremenda facilitat per a llançar melodies i contar xicotetes històries d’aires mediterranis. Després de presentar-lo en Els Concerts de Radio 3 i fer una gira per Alemanya, la seua presència en el FIB 2013 certifica el gran moment que atraviesa este duo castellonenc.

NO SOY GENTE
No Soy Gente confecciona un pop suau en busca d’un so que definix la varietat introspectiva de les seues lletres. Les seues cançons tracen un recorregut interior, un viatge per diferents paisatges vitals més enllà dels llocs comuns de què naixen. L’esbossa melòdica de veus i ritme s’orienta a visions de somnis passats que es concentren en una realitat pròpia, única.

PROJECTE AUDIOVISUAL / LA EXPRIMIDORA
Durant la presentació dels concerts, l’Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló «La Exprimidora» realitzarà un projecte audiovisual i interactiu obert a la intervenció del públic.