« Espaisonor / 2016

— Sajjra (Christian Galarreta)

Sajjra (Christian Galarreta)

14 de Octubre de 2016 / 20h / Entrada Libre

_

Rock estrany.

Molts se sorprenen quan un comenta la desbordant, expansiva i inabastable escena experimental de música que existeix a Perú i inevitablement a Lima, la seua capital. D’ella, gràcies a gent com Luís Alvarado, ens arriben fins a aquest costat de món la infinitat de projectes que allí cristal·litzen. D’entre tot aquest magma creatiu a la vora del Pacífic sorgeix Christian Galarreta un dels artistes peruans més internacionals i amb una carrera absolutament inabastable alhora que eclèctica.

Galarreta, diu en la seua biografia, que la seua obra està envaïda per l’incert i el sublim; no li falta raó a un creador que explora els límits perceptius del so, la música i totes les escletxes creatives que queden a la mercè de les estètiques musicals. Un dels aspectes més interessants de l’obra de Galarreta és precisament ser capaç de conviure amb aqueixos estils musicals dispars i destil·lar-los en alguna cosa com Sajjra, el projecte amb el qual ens visita en el Espai Sonor.

Sajjra és un combinat que naix del soroll per a expandir-se cap a altres territoris camine de coses com My Bloody Valentine, cert Fennesz, Sun O))) i un llarg etcètera, impossible i inasible. “The Sun Remanis the Same” disc d’obligada escolta abans del concert.

_

Podcast Monográfico:

Charla:Concierto íntegro:


_
Fotos (Wally Sanz):
__MGL3727 __MGL3732 __MGL3743 __MGL3777 __MGL3794 __MGL3796 __MGL3804