« Espaisonor / 2016

— XGUIX – a ragudo

xguix – “a ragudo” (Concert audiovisual)

9 de Setembre de 2016 / 20h / Entrada Lliure

_

30 Anys de Silenci.

L’any 1983 es van publicar a Barcelona 300 còpies en vinil del LP “Dark Fields”, únic i pòstum disc del misteriós grup “La T”. A dia d’avui, aqueix fris industrial, minimalista i complex disc, es compta entre els àlbums més cercats i representatius de l’escena underground experimental de finals dels 70.

Al llarg d’aquest temps XGUIX, membre i fundador del mític grup, amb prou faenes ha realitzat concerts, no se li coneixen publicacions discogràfiques i tot el conjunt de la seua obra amb prou faenes ha vist la llum. No obstant açò, XGUIX, ha dedicat tota la seua vida a crear un univers propi a través de tres lletres, tenint com a base: el so, la imatge, l’estaticitat i el minimalísme.

“A ragudo” és xguix, explicant-nos la seua forma de veure el so, en un món on el vers s’interioritza per a fer-se poema, des d’una terra i unes pedres que només tenen sentit per a qui les viu. De la “T” fins a la “A” hi ha un recorregut, una experiència d’immersió i una voluntat d’emergir des d’un paisatge oblidat a un nou escenari, que potser, ens porte a la següent lletra.

En el Espai Sonor, XGUIX presentarà “a Ragudo” en format concert audiovisual un espectacle en el qual so, paisatge i naturalesa es creuen en un únic lloc i una geografia molt concreta. Pedres, sèquies, cel i muntanyes homenatjades en aquest viatge sensorial pels àngels i dimonis d’aquest peculiar músic.

+ info: http://www.audiotalaia.net/store/atp006-xguix/

_

Escolta: Monográfico:

Entrevista (en català):

Concierto íntegro:

_

Fotos (Wally Sanz):

---- guix_02 guix_03 guix_04 guix_05 guix_06