COMPANYIA JANET RÜHL I ARND MÜLLER COMPANY

15 de gener  / 20.00 h
Entre Espacio

Cinc peces de dansa contemporània per a l’exposició de Lawrence Weiner.

En el marc de l’exposició Sota el sol de Lawrence Weiner, s’han programat una sèrie d’activitats de dansa contemporània específicament creades per a este projecte. La primera d’elles es denomina entre espacio i estarà a càrrec de la companyia de dansa Janet Rühl-Arnd Müller.

En relació amb l’obra de Lawrence Weiner la performance entre espacio treballa amb la reducció. L’espai queda libre per al moviment puro i el so. El públic seguix a través de l’exposició als dos intèrprets i troba en distints llocs de l’espai solos i duos que estan creats en el context del projecte. La coreografia proposa entendre sobre el moviment el que la ment no pot explicar. Els intèrprets responen amb els seus cossos al contingut de l’obra de Lawrence Weiner i obrin així una porta per a donar una altra visió i comprensió de la peça.

Si Lawrence Weiner diu en un dels seus llibres que l’art ve de la ràbia (all art is made from anger), esta performance busca com a contrapunt l’expressió en el plaer de moure’s, de ballar.

Janet Rühl i Arnd Müller van fundar la seua companyia de dansa l’any 1999. Han estrenat les següents peces de dansa contemporània: Kleidenschaften, HomeLand, Trying out, 02-04, fort Schritt, Vals de Vidre, Sang Verda- Grünes Blut i Kontaktmetamorphose.