LOS PASOS TAMBIÉN SON UNA IMAGEN

TROBADA

La pràctica artística d’Alex Reynolds es caracteritza per una constant obsessió per l’experimentació amb els codis cinematogràfics. El seu treball explora el potencial invasiu i expansiu del punt de vista, l’empatia o el ritme, així com la conformació d’estructures de poder al voltant dels relats de ficció. Per a aquesta trobada a les sales de l’EACC, dos membres del projecte Cine por venir (Sonia Martínez i Miguel Ángel Baixauli) dialogaran amb l’artista a partir de la seua pel·lícula Ver nieve (2016) exposada dins del marc de l’exposició Te toca a ti. El seu fòrum nòmada d’intercanvi de processos relacionats amb la imatge contemporània explora les relacions amb altres pràctiques artístiques i socials. Què és el cinema hui, com fer-ne, i per a qui és el nexe temàtic de totes les seues activitats. En aquesta ocasió, Ver nieve ens permetrà explorar aquestes i altres qüestions a partir d’una pel·lícula la protagonista de la qual diu encarnar el cinema. Els seus passos també són una imatge.

BIOGRAFIA

Alex Reynolds (Bilbao, 1978) és una artista i cineasta que viu entre Brussel·les i Berlín. Recentment ha mostrat el seu treball a Hollybush Gardens (Londres), Estrany de la Mota (Barcelona), FRAC Lorraine (Metz), Galeria Marta Cervera (Madrid), Playground Festival (Lovaina), Tabakalera (Sant Sebastià) Artium (Vitòria), Komplot (Brussel·les), CAC (Vílnius), National Music and Theatre Library of Sweden (Estocolm), o Bonniers Konsthall (Estocolm). Les seues pel·lícules s’han visionat en festivals tals com FIDMarseille, Les Rencontres Internationales, Aesthetica Film Festival i Kunstfimtage Düsseldorf.

Cinema per vindre sorgeix en 2013 amb la intenció d’articular un fòrum d’intercanvi, exhibició, producció i reflexió al voltant del cinema i la imatge fílmica contemporània.

20 DE DESEMBRE
Dijous: 19.00-20.30 h.
GRATUÏT