TE TOCA A TI

26 d'octubre 2018

17 de febrer 2019

Te toca a ti és una exposició sobre processos, reciprocitat i correspondència en la pràctica artística contemporània. Els treballs reunits en aquesta mostra celebren una mirada basada en l’escolta i el tacte, en els quals l’atenció, la negociació i l’espera juguen un paper fonamental en el seu futur com a relat. Un relat que revela que els éssers humans i no humans son interdependents i no preexistixen a les seves relacions.

El terme relat porta adherit una certa dosi de certesa i d’invenció. La seua doble accepció apel·la al recompte dels fets suposadament vertaders, però també a la rondalla i a la ficció. Aquesta mateixa dissolució de fronteres o embull semàntic és la que defineix la contemporaneïtat i sobre això reflexionen els objectes d’art en la sala.

Així doncs, Te toca a ti et convida a habitar la incertesa en un joc de cordes que posa de manifest la importància de teixir vincles en un món creixentment polaritzat.

COMISSARIAT Laura Vallés Vílchez
ARTISTES Ludovica Carbotta / Céline Condorelli / Moyra Davey / Oier Etxeberria / Luca Frei / Adelita Husni-Bey / Teresa Lanceta / Alex Reynolds / Inmaculada Salinas / Lorenzo Sandoval.